Súlyos betegségéről vallott Tóth Gabi - ifaktor

Az énekesnő a Story Magazinnak adott interjújában korábbi betegségével kapcsolatban árult el bensőségesebb információkat. Szerencsére ma már múltidőben beszélhetünk erről, Hannaróza születésével rendeződött egészségügyi állapota.


Gabinál tíz évvel ezelőtt találtak a máján egy 9 centis daganatot. Egy műtét keretén belül májtranszplantációt szerettek volna végrehajtani rajta. Sajnos azonban a várólistán nem az elsők között szerepelt- egészen pontosan a 84. helyen. Így úgy döntött, amennyiben módjában áll együtt fog élni betegségével. Gabi esetében azonban a várandósága bekövetkeztével megnőtt az esélye annak, hogy daganata nőni fog, mivel ez egy hormonális daganat volt, ami a hormonváltozással nőhet. Egy bizonyos növekedési szint után már csak a műtét segíthet, amelynek során a májat is eltávolítják. Végül erre szerencsére nem került sor, megszületett egészségesen a kislánya, Hannaróza. A szülés után egy évvel egy kontroll vizsgálat alkalmával kiderült, hogy az egykor 9 centis daganat, akkor már 3 centisre ment össze, majd a következő kontrollon a vizsgálatok már azt mutatták, hogy a daganat teljesen eltűnt.

„Ezt betudom annak, hogy meggyógyított a gyerek" - nyilatkozta a Story Magazinnak Gabi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!