Súlyos betegségéről vallott Tóth Gabi - ifaktor

Az énekesnő a Story Magazinnak adott interjújában korábbi betegségével kapcsolatban árult el bensőségesebb információkat. Szerencsére ma már múltidőben beszélhetünk erről, Hannaróza születésével rendeződött egészségügyi állapota.


Gabinál tíz évvel ezelőtt találtak a máján egy 9 centis daganatot. Egy műtét keretén belül májtranszplantációt szerettek volna végrehajtani rajta. Sajnos azonban a várólistán nem az elsők között szerepelt- egészen pontosan a 84. helyen. Így úgy döntött, amennyiben módjában áll együtt fog élni betegségével. Gabi esetében azonban a várandósága bekövetkeztével megnőtt az esélye annak, hogy daganata nőni fog, mivel ez egy hormonális daganat volt, ami a hormonváltozással nőhet. Egy bizonyos növekedési szint után már csak a műtét segíthet, amelynek során a májat is eltávolítják. Végül erre szerencsére nem került sor, megszületett egészségesen a kislánya, Hannaróza. A szülés után egy évvel egy kontroll vizsgálat alkalmával kiderült, hogy az egykor 9 centis daganat, akkor már 3 centisre ment össze, majd a következő kontrollon a vizsgálatok már azt mutatták, hogy a daganat teljesen eltűnt.

„Ezt betudom annak, hogy meggyógyított a gyerek" - nyilatkozta a Story Magazinnak Gabi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!