A The Weeknd félidei előadásától hangos a közösségi média - ifaktor
the weeknd

Az idén a Tampa Bay Buccaneers és a Kansas City Chiefs küzdött meg a Super Bowl trófeájáért. A meccset a Bucaneers nyerte, azonban vitathatatlan, hogy a The Weeknd félidei teljesítménye adott terepet az este legnagyobb mémeinek, amelyek futótűzként terjednek a közösségi médiában.Az előadás egy pontján a The Weeknd belépett egy arany folyosóra, ahol a frontember igencsak érdekes ábrázattal sétált, zavarodottan haladt át a folyosón. A három másodperces bejátszást szinte azonnal felkapta az internet.

„Én, ahogy próbálom követni a pincért az asztalomhoz a cukrászdában"
„Amikor elveszítem a mobilom a házban és néma üzemmódban van"

Mások azzal viccelődtek, hogy a The Weeknd háttértáncosai, akik orvosi kötést viseltek az arcukon, úgy néztek ki, mint Spongyabob képe, amelyben a karakter alsóneműt visel a fején.

McNeil on Twitter

twitter.com

“.@theweeknd backup dancers”

Az énekes mostanában hasonló kinézettel – bekötött arccal – jelent meg a rajongói előtt. A The Weeknd azt mondta, ezzel a hollywoodi társadalmat akarta kifigurázni, akik valamilyen oknál fogva állandóan megváltoztatják a külsejüket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!