Superman-nek is van magánélete! - ifaktor
Henry Cavill konditerem előtt mosolyog egy trikóban

Henry Cavill, a párkapcsolataira érkező kritikákra és találgatásokra annyit válaszolt, hogy „Boldog vagyok és szerelmes."


A színész most beszélt először kapcsolatáról Natalie Viscusoval, amit alig több mint egy hónapja hoztak nyilvánosságra egy Instagram-poszt keretein belül.

Ezt követően beindultak a találgatások és a rajongók túlzott buzgósága kellemetlen perceket okozott a párnak, amiről így nyilatkozott Henry Cavill:

„Kedves rajongók és követők, Szeretnék egy kis közösségi bejelentést tenni. Felfedezni véltem némi rosszakarást részetekről, ami mostanra teljesen elárasztott engem és az oldalamat is. Mondjuk úgy rengeteg a találgatás a spekuláció az elmúlt időszakban, mind a pár, mind pedig a munkakapcsolataimról. Értem és értékelem a szenvedélyt és a támogatást azoktól az emberektől akik találgatnak, ugyanakkor egy olyan pontra jutottam, ahol mondanom kell, egy önmagában nem teljesen jó dolgot. A társadalmi megvilágosodás korában élünk, ahol azok az emberek, akik ráeszmélnek, hogy nézeteik/véleményük talán nem felelnek meg a valóságnak, egyre többször kiterjesztik ezt másokra is. Szóval ti, akik a legfurcsább módon vagytok képesek kifejezni a nem tetszéseteket és a rosszindulatotokat, le kell álljatok! Persze tudom, hogy találgatni, pletykálni és mások személyes terében kutakodni vicces dolog, de ez a fajta szenvedélyetek nem helyénvaló, mert ezzel olyanokat is bántotok, akik számomra nagyon fontosak. Ráadásul legtöbbször a negatív tényfeltárásotok mind a szakmai mind a magánéletemmel kapcsolatosan helytelenek. Bátorítsuk a társadalmi megvilágosodás korát együtt és pozitivitással álljunk az elkövetkezendő történésekhez. Rettentően boldog vagyok a magánéletemben és elképesztően hálás lennék, ha ezt az örömömet ti is átéreznétek. Amennyiben ez nem megy, akkor próbálj meg saját magaddal megbékülni és magadból kihozni a legtöbbet, amire képes vagy."

Viscuso, aki a Legendary Entertainment televíziós stúdió alelnöke, szintén megosztotta a sakkozós képet, ezzel a felirattal:

„Megtanítom a kedvesemet, Henryt, hogyan kell sakkozni…vagy…talán enged nyerni?"

Mindenestre a Superman-t és a Witcher-t alakító színész és párja roppant boldognak tűnik együtt, ugyanakkor nem viszik túlzásba a nyilvánosságot, ami valljuk be, ekkora hírnév mellett teljesen érthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!