Sűrű napon van túl Fluor Tomi és Diaz - ifaktor
Fluor Tomi és Csöndör László Diaz a képen

A mai napon debütált a Wellhello legújabb dala, a Szomorú séta Youtube-on, a premier apropóján pedig elég sűrű nap várt a zenekar két frontemberére.

Az biztos, hogy a srácok ma korán keltek, hiszen 7 óra után pár perccel már az RTL Reggeliben volt jelenésük, ahol többet között arról is meséltek, hogyan ismerték meg Lucát, aki közreműködött az új dalban. Luca egyébként nagy Fluor rajongó volt korábban és még autogramja is van a rappertől.

A Reggeli után a Rádió 1 stúdiója következett, Balázsék 9-től látták vendégül a zenekart. Balázs ki is tett egy közös képet velük a Facebook-oldalára, ahol leírta a véleményét is a dalról, és azt is hozzátette, hogy reméli nemsokára már valamelyik fesztiválón együtt bulizhatnak a backstage-ben.

A következő állomás a Blikk szerkesztősége volt, ahol Facebookon élőben reagáltak a feltett kérdésekre. De még itt sincs vége a napjuknak, egy kis pihenő után este 7 órától majd a Petőfi Rádió vendégei lesznek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!