Survivor: Zsófi retteg, így nagy elhatározást tett - ifaktor
Zsófi a Survivorben már párszor okozott meglepetést és most sem volt ez másképp, amikor a törzsek háborújának végén eljutott az egyesítésig.


A korábbi Love Island győztes lány sikerrel vette az utolsó akadályt is, így eljutott az egyesítésig, ahol ahogy ilyenkor lenni szokott az újdonsült törzs tagjai egy lakomán vehettek részt.

Azonban volt egy csavar ezúttal a történetben: az a versenyző, aki hajlandó volt kihagyni a tivornyát és végigülni egy székben a lakomát, egy védettségi amulettel lehetett gazdagabb.

Zsófi szinte gondolkodás nélkül ezt választotta, amit a legtöbben nem értettek a szigetlakók közül.

Zsófi barátja, Sabira sem tudta mire vélni a dolgot, amelyet Zsófi zokon is vett, amikor kérdőre vonta, hogy miért nem ment oda hozzá alkalomadtán.

Mindenesetre egy korábbi játéknak hála Bálint is védett lesz a következő törzsi tanácson Zsófival együtt, amely megágyaz a taktikai lehetőségek sokaságának (akár annak, hogy felhasználják-e egyáltalán az amulettet).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Schobert Norbi fia megmutatta izmos kockahasát - apjára ütött?

Schobert Norbert Jr. az Instagram-oldalán mutatta meg, ha edzésről van szó, akkor a családjára ütött.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!