Sydney van den Bosch a testképzavarról írt Insta-oldalán - ifaktor
Sydney van den Bosch New Yorkban

A gyönyörű modell-influenszer Sydney van den Bosch elérte a 140 ezres követő tábort, amit fantasztikus csodának és egyben óriási felelősségnek tart. Éppen ezért egy nagyon fontos, leginkább nőket érintő témára igyekezett felhívni követői figyelmét.


Sydney van den Bosch az elmúlt napokat Dubaj gyönyörű, fehérhomokos partján töltötte, ami alatt bátran osztott meg bikinis fotókat közösségi oldalán. A komment szekcióban szinte háború indult el a Sydneyt védő és támadó emberek között.

Az influenszer csinos, nőies alakját páran husikának, illetve takargatnivalónak tartották, amivel a modell nem értett egyet. Véleménye szerint, nem egészséges ahogyan a közösségi média elferdítette a sok retusált képpel az emberek testképét. Véleményét posztban és mystory-ban is megfogalmazta.

„Édes drága csillagaim! Akik a mindennapjaim követitek. Több, mint 140 ezren vagyunk! Ami egy szóval fantasztikus. Viszont óriási felelősség, ahogy ez a mai napon is megmutatkozott. Hogy micsoda probléma a testképzavar, azért mert a közösségi média mindent elferdít! Tudjátok, imádom a csodaszép képeket, imádom, hogy az én pozitivitásomból táplálkoztok. De az instagram sztoriimban mindig ott van az igazság, amit nem töltenék fel a fotóalbumomba, de soha nem titkolnám el előletek. Dühös vagyok, mert tudom, hány nőt érint ez a probléma. Volt olyan párkapcsolatom, ahol elvárás lett volna a műmell!! Na ne már!!! Ne álljatok be a sorba, ne foglalkozzatok az unatkozó megmondó fotelforradalmárokkal vagy irigy ismerősökkel. Mert ők éjjel-nappal edzenek. Egészségesen étkeznek. Ja és a plasztikába menekülnek. Te te vagy. Formásan, kereken, vékonyan, természetesen"

– olvashatjuk Sydney közösségi oldalán.

A poszt ide kattintva látható.

Miután Sydneynek még a striáit is kifogásolta pár rosszindulatú hozzászóló, így reagált a modell.

„Felháborítónak tartom, hogy magyarázni kell a striák jelenlétét. A megfelelési kényszert. A testképzavart, amit valójában az Instagram nagy százalékban okoz. Nincs mindenkinek ideje éjjel-nappal konditerembe járni, nem tudja mindenki megoldani az egészséges táplálkozást, vagy épp méregdrága lézerre befizetni, hogy ezeket eltüntessük. Élvezzétek az életet, ha a testetek csokit kíván nehogy már a narancsbőr miatt ne tegyétek! Igyunk sok vizet, ez mondjuk tényleg fontos."

– olvashatjuk Sydney mystoryjában.

Köszönjük az influenszernek, hogy egy ilyen fontos és nagyon kényes témába beleállt és igyekezett jó példát mutatni ezzel követőinek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!