Összegyűltek a focistafeleségek! - ifaktor

Hamar Emília posztolta, hogy többek között testvérével, Hamar Virgíniával és Egerszegi-van den Bosch Sydneyvel töltötték együtt az időt.A díszes társaság Bécsben gyűlt össze, ahol négy hónap után találkozhattak ismét.

„Csodás hétvége! El sem hiszem, 4 hónap után újra találkoztunk így együtt. Szuper volt!"

– írja a bejegyzése mellé Emília.

A miheztartás végett: Emília párja a Slovan Bratislava légiósa, Holman Dávid, Virgínia az Újpest FC szélsője, Simon Krisztián partnere, a két lány édesapja pedig a 25-szörös volt válogatott futballista, Hamar István. Micsoda futballcsalád nemde? Hozzájuk csatlakozik még, Sydney van den Bosch és futballista férje, Egerszegi Tamás, aki a Diósgyőri VTK-ban rúgja a bőrt.

Lassan egy egész kezdő-tizenegyet ki lehetne rakni belőlük.

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!