Sydney Van den Bosch: Hiába szeretnék edukálni - ifaktor
Laikus és Sydney beszélgetnek asztalnál ülve

A Laikus YouTube-csatorna legújabb vendége az egykori szépségkirálynő, Sydney Van den Bosch volt. A csatorna szeretett volna egy influenszert meghívni és megismerni a véleményét a világról, illetve különböző a hazai véleményvezéreket érintő kérdésekről. Marosi Viktor a műsor vezetője sokszor keményen belekérdezett az influenszerbe, de Sydney szépen állta a sarat.


Sydney az interjú során elárulja, hogy ő ténylegesen csak olyan márkákat reklámoz, amiket évek óta használ és szívből tudja ajánlani követőinek. Sydney szerint az influenszerek világa még csak most kezd igazán kibontakozni és nincs kipukkanóban az a bizonyos lufi. Arról nem szeretett volna beszélni, hogy mennyit keres ezzel a munkával, de annyit elárult, hogy meg tud belőle élni.

A vlogger véleménye szerint a mikro influenszerek még bármilyen terméket és promóciót bevállalnak, mindentől független, csak hogy felkapaszkodhassanak.

Sydney azt is elmesélte interjúja során, hogy ha teheti az ajándék termékekből kettőt kér a márkáktól, hogy tudjon a közönségének is sorsolni nyereményjátékokat. Fontos neki, hogy a követői is értékelve legyenek, hiszen általuk lehet ott most, ahol.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!