Sydney van den Bosch Horváth Éva nyomdokaiba lép - ifaktor
Sydney van den Bosch és Horváth Éva ülnek a tv2 stúdiójában

Azt korábban már megírtuk, hogy a Szerencsekerék hosszú idők után újra elstartol és látható lesz a televízió képernyőjén. Már a műsorvezetőt is megtudtuk, aki nem más lesz, mint Kasza Tibi, segédje pedig Sydney van den Bosch lesz.


Sydney nem árult el semmit a műsorról, egészen idáig. Instagram-oldalán eddig a percig semmit sem árult el közelgő munkájával kapcsolatban, most azonban ő is megosztotta a fantasztikus hírt követőivel.

Egy közös képet posztolt az influenszer Kasza Tibivel, ami láthatóan a Szerencsekerék egyik forgatásán készült. Sydney posztjából megtudhattuk, hogy ő fogja a kereket pörgetni és az is kiderült, hogy az első adás július 19-én lesz látható a Tv2 csatornáján.

„Már nem TITOK🙈 Én is a részese lehetek egy olyan ikonikus műsor történetének, amelyet évekkel ezelőtt mindenki nézett és szeretett. Tibivel könnyen megtaláltuk a közös hangot, úgyhogy humorban és jókedvben biztosan nem lesz hiány 🤗 #SZERENCSEKERÉK #hamarosanjövünk #JÚLIUS19"

- olvasható az influenszer bejegyzésében.

A még érdekesebb a történetben az az, hogy a kommentek között kiszúrtuk Horváth Éva hozzászólását is, amiből kiderült, hogy Éva televíziós karrierjét pontosan ugyan ezzel a műsorral és ugyan ezzel a feladattal kezdte, mint Sydney.

,,De jo :) nekem az volt az elso tv-s munkám :))"

- olvasható Éva kommentjében, mire Sydney így reagált:

,,aztaaaaaaaa!!!! Nem is tudtam 😍😍😍❤️❤️❤️ tessék újra él a mondatod: legjobb tanítványod"

- válaszolta lelkesen az influenszer.

A poszt ide kattintva látható.

Kívánunk ugyan ilyen hosszú és sikeres karriert Sydneynek, mint amilyen Évának lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!