Sydney van den Bosch műtéte után újra sportolhat - ifaktor
Sydney van den Bosch fehér háttér előtt göndör barna hajjal

Nem olyan rég, pontosan három héttel ezelőtt a gyönyörű modell-influenszer, Sydney van den Bosch egy komolyabb egészségügyi műtéten esett át. Az operációt követő három hétben nem emelhetett nehéz tárgyakat és a sportolást is mellőznie kellett.


Sydney most visszatért a mozgás világába és legújabb Instagram-bejegyzésében elárulta követőinek, hogy újra sportolhat, amit Rubint Réka nagyszerű online óráin tesz meg, ezzel is fantasztikus példát mutatva kedvelőinek.

Az influenszer azt is megosztotta velünk posztjában, hogy bizony az étkezési szokásain még sokat kellene változtatnia. Akik régóta követik Sydney mindennapjait tudhatják, hogy az influenszer nagyon édesszájú és nehezen mondd le a finomabbnál finomabb desszertekről.

„Végre elkezdhetek mozogni! Ugyan csak óvatosan és figyelek, hogy mennyit bírok, de a műtét miatt 3 hétig egy nehezebb tárgyat se mozdíthattam meg... a tegnapi karácsonyfás művelet után ma már ennyit megengedek magamnak új edző ruhákat is szereztem be az Alakreform Webshopból Régóta szemezgettem @rekarubint @underarmour_hu szettjeivel így ez is egy motiváció volt... már csak az étkezésem kell megreformálni"

– olvashatjuk Sydney közösségi oldalán.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

A véleményvezér képéhez a sok rajongóján kívül még Rubint Réka is kommentelt.

„Imádlak"

– olvasható Réka hozzászólásában, amit két szívecske emotikonnal zárt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!