Sydney van den Bosch utazott a járvány idején is - ifaktor
A hazai influenszer, Sydney van den Bosch nyáron készített vlogot Spanyolországi utazásukról. Édesapja több okból is veszélyeztetettnek számít a koronavírus miatt, így rokonukhoz költöztették őt a veszélyre való tekintettel.


Az út során Sydney elmeséli, hogyan igyekeztek csökkenteni a fertőzés kockázatát és hogy ennek érdekében autóval tették meg az utat és nyilvános pihenők helyett egy mezőt választottak az út fáradalmainak lenyújtására.

Sydney apukája krónikus beteg és emiatt extra figyelmet igényelt a járvány ideje alatt. Ezért döntöttek úgy édesanyjával, hogy rokonukhoz költöztetik pár hónapra, aki Spanyolországban egy mezőgazdasági területen lakik és ott maximális biztonságban lesz az influenszer édesapja.

Utazása alatt a szépségkirálynő megmutatta videójában azokat a csodás helyeket, amiket érintettek és ahova édesapja költözött.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!