Sydney van den Bosch utazott a járvány idején is - ifaktor
A hazai influenszer, Sydney van den Bosch nyáron készített vlogot Spanyolországi utazásukról. Édesapja több okból is veszélyeztetettnek számít a koronavírus miatt, így rokonukhoz költöztették őt a veszélyre való tekintettel.


Az út során Sydney elmeséli, hogyan igyekeztek csökkenteni a fertőzés kockázatát és hogy ennek érdekében autóval tették meg az utat és nyilvános pihenők helyett egy mezőt választottak az út fáradalmainak lenyújtására.

Sydney apukája krónikus beteg és emiatt extra figyelmet igényelt a járvány ideje alatt. Ezért döntöttek úgy édesanyjával, hogy rokonukhoz költöztetik pár hónapra, aki Spanyolországban egy mezőgazdasági területen lakik és ott maximális biztonságban lesz az influenszer édesapja.

Utazása alatt a szépségkirálynő megmutatta videójában azokat a csodás helyeket, amiket érintettek és ahova édesapja költözött.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!