Sylvester Stallone írt a Rocky-előzménysorozatról - ifaktor
sylvester stallone
Sylvester Stallone neve leginkább két franchise-al és karakterrel forrott össze az idők során: Rocky-val és a Rambóval. Úgy tűnik a színész immáron mindkettőről lemondott...

Sly már korábban is jelezte, hogy a Creed III-ban már nem láthatjuk őt ikonikus karakterének, Rocky-nak a bőrében.

Az új részt ráadásul – az előző kettővel ellentétben – már nem is ő rendez, hanem a főszereplő, Adonis Creedet játszó, Michael B. Jordan.

Sylveser Stallone és a Rocky-sorozat rajongóinak azonban még hagyott némi reményt egy korábban a színész által a közösségi médiában megosztott, kézzel írt script, amely egy Rocky-előzménysorozatot prognosztizált. Sajnos a színészlegenda legutóbbi bejegyzése alapján ennek megvalósulására minimális az esély...

„Ha a Rocky előzmény valaha is megvalósul – ami szerintem nem fog megtörténni, bizonyos komplikációk miatt –, akkor hasonlóan nézett volna ki, mint ez."

– írta Sly az első Rocky filmből jómagát és Adrient ábrázoló képek mellé.

Mindenesetre ezek a sorok egyértelműen azt jelzik, hogy sajnos nagyon kevés esély van arra, hogy láthatjuk még Rocky-t a képernyőn – legalábbis úgy, hogy Stallone-nak is köze van hozzá.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!