Sylvester Stallone lányából gyönyörű nő lett - ifaktor
Sylvester és Scarlett Stallone kislányként
Sylvester Stallonét aligha kell bárkinek bemutatni. Vélhetően mindenki találkozott már legalább egy filmmel, amelyben a népszerű akciósztár játszotta a főszerepet. Sly a saját Instagram-oldalán rendszeresen oszt meg tartalmakat, s gyakran családjáról is posztol. Ezúttal „kislányát" köszöntötte fel, aki időközben gyönyörű nővé érett.


Scarlett Stallone a színész jelenlegi feleségétől, Jennifer Flavin modelltől harmadik lányként született 2002-ben, így ő legfiatalabb lánya a színésznek, akit ezúttal 19. születésnapja alkalmából köszöntött fel. A 74 éves színészlegendának első házasságából két fia született. Stallone 1974-ben vált el első nejétől, Sasha Czachtól, majd Brigitte Nielsennel élt házasságban 1985-87-ig, míg 1997 óta Flavin férje.

Scarlett neve ugyan hivatalosan Scarlett Rose, de a közösségi médiában Scarlett Stallone néven van jelen, s rendszeresen posztol a több mint 700 ezer követőt számláló Instagram-oldalán a sztárcsemete.

A fotók között nagyon aranyos régebbi képeket is találhatunk, mindenesetre egyikről Scarlett megjegyezte, hogy a hajstílusa nem volt az igazi...

"Azt a hajat ne"

- írta kommentben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!