Durva betegségben szenved Szabó Ádám - ifaktor
Szabó Ádám az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen bekötözött kézzel látható és ismét megköszönte – persze csak ironikusan – 2021 „kegyességét".


Ádám azt is leírta, hogy ínhüvelygyulladásban szenved. A betegség lényege, hogy az ínhüvely, amiben az inak futnak, begyullad. A tünetek megjelenését leggyakrabban valamilyen monoton, egyoldalú munka váltja ki. A fiatalok nagy részénél például a mobiltelefon állandó nyomkodás lehet az egyik kiváltó ok, de Ádám esetében könnyen lehet, hogy a harmonikázás vagy a zongorázás a ludas.

A tünetek között szerepel: a hirtelen fellépő fájdalom és duzzanat, ami leggyakrabban a kézen és a csuklóban jelenik meg, de magas láz is felléphet, a gyulladt terület pedig nagyon érzékeny lesz.

Általában rögzítősínnel vagy fáslival lehet kezelni hatásosan a betegséget – Ádámnál úgy tűnik előbbi valósult meg a kép alapján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Így is lehet: 9 éve élnek boldog házasságban Bárdosi Sándorék

A házassági évfordulóról Bárdosi felesége, Ildi emlékezett meg az Instagram-oldalán, ahol egy nagyon szívet melengető bejegyzést tett közzé.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!