Szabó Ádám: Azonnal igent mondtam a műsorra - ifaktor

Osváth Zsolt elindította legújabb Webkanapé sorozatát YouTube-csatornáján, de úgy gondolta 2020 legsokoldalúbb előadóját, Szabó Ádámot még utoljára meg kell hívnia az Egy kanapén plusz vendégeként. Vele beszélgetett karrierről, szerelmi életéről és a Sztárban Sztár kulisszatitkairól.


Ádám karrierje 2011-ben indult a Csillag születik című műsorban, de később több tehetségkutató műsorban is feltűnt. Nagyon szeret versenyezni, így ez az élete során végig kísérte. Véleménye szerint a harmonikázást már gyerekkorban el kell kezdeni elsajátítani, felnőtt korban késő belevágni. Ádám szerelme a harmonikával úgy indult, hogy a padláson megtalálta nagyapja harmonikáját és azonnal elkezdte tanulni. A harmonikán kívül még zongorán, furulyán és trombitán is tud játszani.

Ádám a Sztárban Sztár műsor rajongója volt már az elejétől kezdve és mindig is szeretett volna belekerülni, így azonnal igent mondott a felkérésre. Tóth Andival a kapcsolatuk júniusban ért véget, addigra már mind ketten elfogadták a műsort.

Én úgy gondolok az Andira, hogy az életem olyan része amire büszkén tekintek vissza"

– felelte Ádám Zsolt kérdésére.

A videóból azt is megtudtuk, hogy az énekest nagyon megviselte, hogy Andival állt a verseny legvégén. Nem tudott úgy örülni annak a díjnak, ahogy örülhetett volna másik műsorban.

Ádám azt is elmesélte Zsoltnak, hogy továbbra is szingli és most szeretne is egyedül lenni, hogy ezt is megtapasztalja. A szakításról csak annyit elárult el, hogy megcsalás nem volt.

Végezetül azt is megtudtuk, hogy a művész jövőbeli tervei között egy nagy család szerepel jelenleg.


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!