Szabó Ádám: Azonnal igent mondtam a műsorra - ifaktor

Osváth Zsolt elindította legújabb Webkanapé sorozatát YouTube-csatornáján, de úgy gondolta 2020 legsokoldalúbb előadóját, Szabó Ádámot még utoljára meg kell hívnia az Egy kanapén plusz vendégeként. Vele beszélgetett karrierről, szerelmi életéről és a Sztárban Sztár kulisszatitkairól.


Ádám karrierje 2011-ben indult a Csillag születik című műsorban, de később több tehetségkutató műsorban is feltűnt. Nagyon szeret versenyezni, így ez az élete során végig kísérte. Véleménye szerint a harmonikázást már gyerekkorban el kell kezdeni elsajátítani, felnőtt korban késő belevágni. Ádám szerelme a harmonikával úgy indult, hogy a padláson megtalálta nagyapja harmonikáját és azonnal elkezdte tanulni. A harmonikán kívül még zongorán, furulyán és trombitán is tud játszani.

Ádám a Sztárban Sztár műsor rajongója volt már az elejétől kezdve és mindig is szeretett volna belekerülni, így azonnal igent mondott a felkérésre. Tóth Andival a kapcsolatuk júniusban ért véget, addigra már mind ketten elfogadták a műsort.

Én úgy gondolok az Andira, hogy az életem olyan része amire büszkén tekintek vissza"

– felelte Ádám Zsolt kérdésére.

A videóból azt is megtudtuk, hogy az énekest nagyon megviselte, hogy Andival állt a verseny legvégén. Nem tudott úgy örülni annak a díjnak, ahogy örülhetett volna másik műsorban.

Ádám azt is elmesélte Zsoltnak, hogy továbbra is szingli és most szeretne is egyedül lenni, hogy ezt is megtapasztalja. A szakításról csak annyit elárult el, hogy megcsalás nem volt.

Végezetül azt is megtudtuk, hogy a művész jövőbeli tervei között egy nagy család szerepel jelenleg.


Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!