Szabó Ádám: Azonnal igent mondtam a műsorra - ifaktor
Szabó Ádám és Osváth Zsolt egy kanapén ülnek

Osváth Zsolt elindította legújabb Webkanapé sorozatát YouTube-csatornáján, de úgy gondolta 2020 legsokoldalúbb előadóját, Szabó Ádámot még utoljára meg kell hívnia az Egy kanapén plusz vendégeként. Vele beszélgetett karrierről, szerelmi életéről és a Sztárban Sztár kulisszatitkairól.


Ádám karrierje 2011-ben indult a Csillag születik című műsorban, de később több tehetségkutató műsorban is feltűnt. Nagyon szeret versenyezni, így ez az élete során végig kísérte. Véleménye szerint a harmonikázást már gyerekkorban el kell kezdeni elsajátítani, felnőtt korban késő belevágni. Ádám szerelme a harmonikával úgy indult, hogy a padláson megtalálta nagyapja harmonikáját és azonnal elkezdte tanulni. A harmonikán kívül még zongorán, furulyán és trombitán is tud játszani.

Ádám a Sztárban Sztár műsor rajongója volt már az elejétől kezdve és mindig is szeretett volna belekerülni, így azonnal igent mondott a felkérésre. Tóth Andival a kapcsolatuk júniusban ért véget, addigra már mind ketten elfogadták a műsort.

Én úgy gondolok az Andira, hogy az életem olyan része amire büszkén tekintek vissza"

– felelte Ádám Zsolt kérdésére.

A videóból azt is megtudtuk, hogy az énekest nagyon megviselte, hogy Andival állt a verseny legvégén. Nem tudott úgy örülni annak a díjnak, ahogy örülhetett volna másik műsorban.

Ádám azt is elmesélte Zsoltnak, hogy továbbra is szingli és most szeretne is egyedül lenni, hogy ezt is megtapasztalja. A szakításról csak annyit elárult el, hogy megcsalás nem volt.

Végezetül azt is megtudtuk, hogy a művész jövőbeli tervei között egy nagy család szerepel jelenleg.


Ne hagyd ki!