Közös dallal készül Curtis és Szabó Ádám - ifaktor
Közös dallal készül Curtis és Szabó Ádám

Közös dallal készül Curtis és Szabó Ádám

A két előadó a Sztárban sztár forgatásai alatt lettek igazán jóba. Már a döntőben is látni lehetett, hogy a rapper nagyon szorít barátja sikerének, aki végül meg is nyerte az évadot.


A TV2 showjában többször is lehetőségük volt együtt a színpadra lépni, gondoljunk csak arra, amikor Horváth Boldival kiegészülve a Bestiák bőrébe bújtak. Ezúttal úgy tűnik a Sztárban sztárban nyújtott felejthetetlen pillanatok után, valami komolyabb dologgal készülnek rajongóiknak.

Tegnap este megírtuk szerintem Ádim eddigi élete legerősebb dalát...Természetesen én is benne leszek.

– számolt be Curtis a közös projektről.

Természeten a hírről Szabó Ádám is beszámolt a közösségi oldalán:

„Óriási vaker... Szép napot gyerekek, @curtis4ker -el jövőre egy olyan dalt hozunk Nektek, hogy már most előre elnézést kérünk tisztelettel! Csak szépen köszönök el, Szervusztok!"

Mi már nagyon várjuk, hogy mi fog kisülni ebből.

A Bestiák produkció ide kattintva megtalálható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!