Szabó Ádám Erdélyt tartja a második otthonának - ifaktor
Szabó Ádám Erdélyt tartja a második otthonának
Ádám legutóbbi Instagram-posztjában fejtegette hosszan, hogy mit is jelent számára Erdély.

Az énekes azzal kezdte, hogy ez a térség számára a második otthont jelenti, ahova bármikor nagyon szívesen visszatér. Imádja a gyönyörű tájait, az ottani emberek kedvességét, valamint Kézdivásárhelyet külön is megnevezte.

Ádám posztjában arra is kitért, hogy sajnálatos módon a covid miatt már egy éve se koncertezni, sem a barátai meglátogatni nem tudta Erdélyben, ami már nagyon hiányzik neki. Így egyelőre a Csíki sör jelenti neki a nosztalgiát itt az anyaországban.

„Nem tudom, hogy tudjátok e, de nekem Erdély a második otthonom! ❤️ Az emberek szeretete, az ottani barátaim, a gyönyörű tájak, Kézdivásárhely, a miccs @csiki_sor -el és mustárral..(🤤) és még nagyon hosszú a sor, hogy miért lett a második szeretett otthonom, de ez így egybe nem férne ki ide.. Borzasztóan hiányzik, hiszen a covid miatt már több, mint 1 éve nem tudtam eljutni sehova Erdélyen belül, se koncertek, se barátok, se semmi.. Viszont hála a @csiki_sor -nek sikerül nosztalgiáznom jó pofa és nagyon ízletes sörök társaságában úgy, hogy nem kellett sehova elmenjek itthonról megszegve a szabályokat, hanem ide hozták nekem házhoz érintkezés mentesen! 🍺 Nagyon jó lenne együtt koccintani Veletek.. De ígérem, hogy mindenki egészségére iszom és képzeletben koccintok mindenkivel barátaim! ❤️"

– írta hosszú bejegyzésében a Sztárban sztár győztese.

Az énekes Erdély mellett, a Felvidéknek is nagy rajongója, ugyanis Curtis barátjával nemrég a dunaszerdahelyi szlovák első osztályban szereplő focicsapathoz az FC DAC 1904-hez is ellátogattak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!