Szabó Ádám hatalmas buliban fog énekelni szombaton - ifaktor
szabó ádám fülbevalóval a fülében
Ugyan a szórakozóhelyekre vonatkozó korlátozásokat egyelőre még nem oldotta fel a kormány, de hála a vendéglátóhelyekre vonatkozó enyhítéseknek néhány kiskapu megnyílt az előadók előtt.


„ÓRIÁSI lesz ez srácok, pénteken megnyitja kapuit a Sing Tata Karaoke&Night Music Bar, aminek jómagam vagyok a házigazdája! Pénteken egy egész napos forgatás miatt nem tudok a helyszínen lenni, de SZOMBATON 21.00-tól zenélek a bárban és mindkét napra nagyon nagy szeretettel várunk Titeket! A benti részre (30 fő)sajnos csak védettségi igazolvánnyal lehet bemenni, viszont a teraszon 50-en is elférünk és hatalmas kivetítőkről lehet karaokezni, ami nagyon nagy buli lesz! Én már nagyon készülök a hétvégére, Ti is várjátok?"

– írta Szabó Ádám az Instagram-oldalán.

Miután megnyerte a Sztárban Sztár című műsort a harmonikás énekes az ázsiója és népszerűsége megugrott, de szerencsétlenség a szerencsében, hogy Covid-járvány miatti korlátozások miatt mindezt eddig nem tudta kamatoztatni.

Most azonban hála a vendéglátóhelyek nyitásának egy tatai bárban most szombaton hallhatják énekelni Ádámot a rajongói. A teraszon a bejegyzés szerint akár 50-en is elférnek, míg a belső részen 30-an – de ide csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők léphetnek be.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!