Szabó Ádám vesebetegséggel küzd - ifaktor

A Sztárban Sztár 2020-as győztese, Szabó Ádám szomorú hírt osztott meg rajongóival közösségi oldalán. Az énekesnek komoly vesegyulladása van, de igyekszik aktív maradni.


Bejegyzésében Ádám elmesélte követőinek, hogy sajnos betegséggel küzd, de ennek ellenére sem áll le a tehetsége gyakorlásával és készül nekünk egy újabb zongorás-éneklős videóval is.

Ádám kitartásával fantasztikus példát mutat kedvelőinek, hiszen a helyzethez képest nagyon pozitív hozzáállást mutat. Reméljük hamar felépül az énekes és már alig várjuk, hogy élőben is hallhassuk őt énekelni.

„>>Az emberi szem tükör, csak kell tudni olvasni benne<<
Holnap teszek ki egy rövid, még betegesen, de annál nagyobb szívvel készülő zongorás-éneklős videót! Köszi mindenkinek a sok-sok pozitív üzenetet, vesegyulladásom van, de minden stabil, gyorsan helyre jövök, szeretlek Titeket, ölelés, vigyázzatok magatokra!"

– írta Szabó Ádám Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!