Csuti: Mi sokat beszélünk a család fontosságáról - ifaktor
Csuti a partizán studiójában
A Partizán YouTube-csatorna PartizánPOP sorozatának legújabb interjúalanya Csuti, azaz Szabó András volt. Gulyás Márton a műsor vezetője sok csípős kérdést tett fel az influenszer apukának, aki szépen állta a sarat. Beszélgetésük során szóba került Csuti gyermekkora, a családon belüli erőszak és persze a celebek politikai álláspontjainak kinyilvánítása is.


Csuti az interjú elején rögtön a gyermekkoráról beszélt, ami - annak köszönhetően, hogy hol nőtt fel - elég kemény volt. Ennek ellenére, sosem vágyott elit környékre és szeretett ott élni édesanyja és nagymamája közelsége miatt is. Gyerekkori nélkülözései ellenére úgy gondolja, hogy nála szeretetben gazdagabb kisgyerek nem élt Magyarországon.

András véleménye szerint az lenne az influenszerség lényege, hogy a reklámozási tevékenységeken kívül olyan dolgokra is felhívják az emberek figyelmét, ami társadalmilag fontos. Szerinte nem sokan gyártják így a tartalmaikat, de akik igen, azok nagyon eredményesek.

Az influenszer azt is elmesélte őszintén interjújában, hogy egy fajta felelősségvállalásképp előfordul, hogy megmutatja követőinek, ha épp veszekednek feleségével. Ezt azért tartja fontosnak, hogy az emberekben ne alakuljon ki torz énkép és lássák, hogy bizony nem csak náluk lehet otthon veszekedés, hanem a híres emberek otthonaiban is előfordul.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!