Szabó András ’Csuti’ és Szabó-Kulcsár Edina:” Nem reklámozunk a gyerekkel” - ifaktor

Mit gondol Szabó András 'Csuti' és Kulcsár Edina a gyermek posztolásáról a közösségi oldalakon? Erről beszélgettek az RTL Reggeli mai adásában a műsorvezetőkkel. Illetve szó esett még a köztük és Tibi atya között zajló pereskedésről, mely azért robbant ki, mert Tibi atya azt állította a házaspárról, hogy felhasználják a gyermeküket a közösség médiában reklámozási célból.


Edinának és Csutinak egyöntetű véleménye van arról, hogy hogyan nevelik gyermekeiket, Ninát és Medoxot. Elmondásuk alapján, semmi mást nem tesznek, csak azt, mint az összes büszke szülő, megmutatják az örömteli pillanataikat a gyerekekkel. A vádat miszerint, felhasználják a gyerekeket reklámtartalmaikban felháborítónak tartják és cáfolják- emiatt is indult el a per.

A teljes beszélgetést az RTL Most honlapján találod, az adás 1 óra 5. percében kezdődik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!