Szabó Bella ezúttal a legnagyobb sztárok új törzshelyére utazott - ifaktor

Mexikó nagyon divatos hely lett mostanában, nem véletlenül hívják sokan az új Dubajnak, hiszen a legnépszerűbb sztároknak ez lett a kedvenc úticélja az utóbbi időben.


A hazai influenszerek inkább az eredeti Dubajt választják elég gyakran: Berkiék, Henry Kettner és Nagy Bogi, Zimány Linda, Kempf Zozo és Viczián Viki és természetesen Szabó Bella is megjárta mostanában az Arab-félsziget legmenőbb helyét. Bella azonban úgy döntött, hogy ez nem elég neki és megnézi magának az új Dubajként emlegetett Mexikót is.

A influenszer legutóbbi posztját látva, nem mondhatjuk hogy rosszul választott helyszínt, hiszen a képen Bellán kívül pálmafákat, napsütést és a Karib-tengert láthatjuk, amit valószínűleg mindenki szívesen elfogadna. Ráadásul még arra is van esélye, hogy összefusson Dua Lipával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ismét megmutatta idomait Kylie Jenner

Kylie-tól már megszokhattuk a mutatósabb képeket, így nem lepődünk meg, ha Instagram-oldalát lapozgatva bikinis vagy ruha nélküli képeket találunk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!