Szabó Bella ezúttal a legnagyobb sztárok új törzshelyére utazott - ifaktor

Mexikó nagyon divatos hely lett mostanában, nem véletlenül hívják sokan az új Dubajnak, hiszen a legnépszerűbb sztároknak ez lett a kedvenc úticélja az utóbbi időben.


A hazai influenszerek inkább az eredeti Dubajt választják elég gyakran: Berkiék, Henry Kettner és Nagy Bogi, Zimány Linda, Kempf Zozo és Viczián Viki és természetesen Szabó Bella is megjárta mostanában az Arab-félsziget legmenőbb helyét. Bella azonban úgy döntött, hogy ez nem elég neki és megnézi magának az új Dubajként emlegetett Mexikót is.

A influenszer legutóbbi posztját látva, nem mondhatjuk hogy rosszul választott helyszínt, hiszen a képen Bellán kívül pálmafákat, napsütést és a Karib-tengert láthatjuk, amit valószínűleg mindenki szívesen elfogadna. Ráadásul még arra is van esélye, hogy összefusson Dua Lipával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!