Szabó Bella ezúttal a legnagyobb sztárok új törzshelyére utazott - ifaktor

Mexikó nagyon divatos hely lett mostanában, nem véletlenül hívják sokan az új Dubajnak, hiszen a legnépszerűbb sztároknak ez lett a kedvenc úticélja az utóbbi időben.


A hazai influenszerek inkább az eredeti Dubajt választják elég gyakran: Berkiék, Henry Kettner és Nagy Bogi, Zimány Linda, Kempf Zozo és Viczián Viki és természetesen Szabó Bella is megjárta mostanában az Arab-félsziget legmenőbb helyét. Bella azonban úgy döntött, hogy ez nem elég neki és megnézi magának az új Dubajként emlegetett Mexikót is.

A influenszer legutóbbi posztját látva, nem mondhatjuk hogy rosszul választott helyszínt, hiszen a képen Bellán kívül pálmafákat, napsütést és a Karib-tengert láthatjuk, amit valószínűleg mindenki szívesen elfogadna. Ráadásul még arra is van esélye, hogy összefusson Dua Lipával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!