Szabó Bella őszintén mesélt betegségéről - ifaktor
Szabó Bella farmer ruhában ül a földön
A hazai influenszer, Szabó Bella őszintén vallott Instagram-oldalán követőinek betegségéről. Sajnos egyre több véleményvezértől és sztártól halljuk, hogy elkapták a koronavírust. Azonban Bellára különösen rossz hatással volt, hiszen elmesélte posztjában, hogy veszélyeztetettnek számított végig egy másik tartós betegsége miatt.


Bella bejegyzésében elárulta követőinek, hogy 18 éve küzd tartós vesebetegséggel, minek következtében veszélyeztetett volt a járványhelyzetben. Sajnos ő is elkapta a koronavírust és beszámolt az átéltekről és hogy mit érez most. Felhívta követői figyelmét, hogy vigyázzanak egymásra.

„Sokáig gondolkodtam, hogy megosszam-e ezt a posztot. Lehet meg is fogom bánni, de miért ne… Nem vagyok panaszkodós típus. Általában, ami fáj, abból erőt merítek és legyőzöm. Számtalan betegséget legyőztem már. Sose mondtam. Viszont influencerként, fontosnak tartom, hogy beszéljünk a rossz dolgokról is. Ez nem reklám. Nem is támogatta senki, nem fizetetett érte senki, mielőtt valaki ezzel támadna. Csak gondoltam megosztom, bár már úgyis a csapból is ez folyik, sokan átestek rajta, ki így - ki úgy, vagy mindenkinek van / volt Covidos ismerőse, hallott ezt-azt. Aki azt mondja, nem létezik ez a betegség és csak politikai nyomás az egész, az egy hülye más bocsánat… És aki azt mondja, ez ugyanolyan, mint egy megfázás, annak vagy szerencséje volt és tényleg úgy élte meg vagy pedig nem élte át. Reméljük nem is fogja. Én nem voltam ilyen szerencsés. Megjegyzem, 18 éve küzdök egy tartós vesebetegséggel, ezáltal veszélyeztetetett voltam/ vagyok minden ilyen vírus kapcsán, főleg, hogy tudjuk, a veséket is támadja ez a vírus. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem féltem. De, nagyon is féltem, de nem mutattam, nem keltettem még nagyobb pánikot a szeretteim körében, hiszen így is nagyon aggódtak Értem. Szerintem az összes létező tünetet produkáltam. Fáztam, izzadtam, remegtem. Fájt a fejem, fájt mindenem. Aztán jobban lettem. Majd rosszabbul. Elkezdtem köhögni, majd éreztem, fáj a tüdőm. A férjem kórházba akart vinni. Nem mentem. Elment a szaglásom és ízlésem. Lefogytam. Közel 7 kilót, úgy, hogy nem akartam, pedig valljuk be, nem vagyok egy vastag alkat, de most kórosan vékonynak érzem magam. És ami a legrosszabb, tudom, hogy átadtam a betegséget másnak is. 2 hét karantén után jobban lettem, és most már feltudok menni úgy a lépcsőn, hogy nem kell azonnal leülnöm, mert nem kapok levegőt. De még mindig fáj. A szervezetnek pihenésre van szüksége. Ezért arra kérek mindenkit, aki tapasztalja bármelyik tünetét ennek a betegségnek, ne mászkáljon közösségbe, ne menjen el >>csak a boltba<<, ne ugorjon el csak ide - csak oda, mert éppen csak itt és ott fogod átadni másnak a betegséget!
Vigyázzatok másokra és Magatokra!"
– mesélte követőinek Bella.

Jobbulást kívánunk @bellaszabo_nak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!