Szabó Győző hatalmas bejelentést tett az Instagram-oldalán - ifaktor
Szabó Győző és Rezes Judit a Toxikoma bemutatóján.
Újabb oldalát mutatja meg a nagyközönségnek Szabó Győző, aki ezúttal egy hangoskönyv változatot is készít a Toxikomához.


A Herendi Gábor által rendezett közönségfilm, a Toxikoma, Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul és remekül szerepelt a hazai mozikban, így nem csoda, hogy a szerző egy újabb bőrt húz le a sztoriról.

A történetet Győző drogfüggőségének leküzdése és ennek folyamata inspirálta. A két főhős, a drogos alfahím (Szabó Győző szerepében Molnár Áron) és az istent játszó pszichiáter (Csernus Imre szerepében Bányai Kelemen Barna) egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról szól. A könyv a népszerű színész életének legnehezebb éveit eleveníti fel, egy hosszú évekig tartó drogos zuhanást, melynek végén minden szétesik Győző körül, aki végül rászánja magát az elvonókúrára.

„Kezdjük akkor az új évet egy meglepetéssel! Szerintetek mi készül itt? Jó, elárulom: Toxikoma hangoskönyv! Na mit szóltok?”

– írta a készülő hangoskönyvről Szabó Győző.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!