Szabó Kitti bemutatta a leggyakoribb férfi hazugságokat - ifaktor

Szabó Kitti legújabb YouTube-videójában mutatja be követőinek, hogy mi a leggyakoribb ötfajta hazugság férfiaktól. A színésznő tökéletesen megformálja karaktereit és előadja vicces stílusban nézőinek. A videónak óriási sikere lett, pár óra alatt több mint 4 ezer lájkot kapott és 220 hozzászólást, amiben minden nő egyetért Kitti szavaival.


A videó így is húsz percesre sikeredett, pedig a leírásban Kitti elmondja, hogy még sok fajta férfi hazugság lenne a tarsolyában, amiket nem mutatott meg. Elhint nekünk egy kis reménymorzsát, miszerint lehet, hogy videósorozatot készít a témából.

„Kár, hogy csak 5-re van időnk, ebből sorozatot lehetne indítani! Most jutott eszembe, hogy azt kihagytam, hogy a mai férfiak nem randit kérnek, hanem összefutni akarnak valamikor. Na ez a favorit! Ki ért egyet velem? Ne féljetek, a nőket sem kíméltem, a videó végén megtaláljátok a legnagyobb nőihazugságokról szóló videómat is!"

– írta Kitti videóbejegyzéséhez.

A felvétel sikerét a YouTuber fantasztikus humora adja és tehetsége, amivel eljátssza a férfi karaktereket. Ha egy őszinte videót néznétek a férfitípusokról akkor irány Szabó Kitti csatornája.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!