Szabó Kitti bemutatta a legtrendibb újévi fogadalmakat - ifaktor
Szabó Kitti pezsgővel a kezében

A színésznő, Szabó Kitti a már hozzá megszokott stílusban búcsúztatta YouTube-csatornáján az óévet és egy humoros videóval mutatott be nekünk különleges újévi fogadalmakat, amiket talán még senki se hallott.


Kitti a videója elején elárulta nekünk, hogy év összegzős videót szeretett volna csinálni, de rá kellett jönnie, hogy nem igazán tudna mit összegezné lévén, hogy otthon végig ültük az egész 2020-as évet. Így jött a fantasztikus ötlete, hogy a minden évben, mindenki által megszegett újévi fogadalmakat fogja bemutatni nekünk.

A színésznő elmesélte, hogy ő miket szokott minden év elején megfogadni és aztán január második hetében megszegni. Összeszedett nekünk videójában pár mostanában divatba jött fogadalmat, amik furcsábbnál furcsábbak.

„Nektek sikerült már valaha betartani az újévi fogadalmatokat? Kíváncsi vagyok, idén mit fogadtatok meg? Vagy egyáltalán megfogadtatok valamit? Szeretném megköszönni, hogy 2020-ban is velem voltatok, kívánom, hogy a következő év(tized) mindnyájunknak jobb legyen! Boldog új évet gidáim!"

– írta videójához Kitti.

Reméljük idén sikerül betartania fogadalmait Kittinek is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!