Szabó Kitti: Boldog vagyok, ha mosolyt csalhatok az arcokra - ifaktor
Szabó Kitti lila blézerben áll

Legújabb interjúnkban a népszerű YouTube-sztárral, Szabó Kittivel beszélgettünk. Szóváltásunk során felmerült a tartalomgyártása, médiaszereplése és jövőbeli céljai. Interjú Szabó Kittivel.


Hogy telik egy napod gyerkőc mellett?

Hát ez egy komplex kérdés, attól is függ, hogy hétvége vagy hétköznap van. Hétköznap munkával telnek a napok mert Félix bölcsibe jár heti négy napot. A hétvégék pedig egyértelműen csak a családé.

Vettél észre változást a tartalomgyártásodban mióta édesanya vagy?

Ó, persze. Az a legnehezebb, hogy én is megtaláljam a videóknak a témáját, hiszen amióta lett Félix, nehezebb megtalálni azt, ami a fiatalabb korosztálynak tetszik és azokat is leköti, akik a terhes sorozatommal találtak meg és azóta is követnek. De inkább fiatal követőim vannak. Ha az elemzéseket nézzük akkor olyan 18-25 közötti korosztály követ leginkább.

Mi volt a fő célod a YouTube-csatorna indításával?

Igazából szerettem volna egy olyan csatornát csinálni, amire akkor úgy éreztem, hogy rés a hazai tartalomgyártói piacon és még nem sok van belőle. Egyfajta görbetükröt mutatok, humorral fűszerezve. Szerintem tényleg nagyon rossz irányba halad a közösségi média és főleg a fiatalokat veszélyezteti. Jó lenne ezen változtatni.

Az a célom, hogy az érmének ne csak az egyik oldalát lássuk, hanem bizony ott van a másik, az igazi oldala is. Inkább a valódiságát mutassuk meg a dolgoknak.

Pár éve láthattunk a Sztárban sztár leszek! című műsorában. Ha most indulna a műsor, újra jelentkeznél?

Láttam, hogy idén is újra indul, de megmondom őszintén, hogy nem terveztem most ilyet. Ettől függetlenül egyáltalán nem bántam meg, hogy annó szerepeltem benne.

Volt olyan médiaszereplésed, amit megbántál?

Nem, nincs semmi ilyen. A Barátok köztben töltött három év szuper volt, azt nagyon szerettem. Nem tudok olyat mondani, amit visszagondolva cikinek tartanék.

Hamarosan eléred a 150 ezres követőtábort a YouTube-csatornádon. Szerinted mi a sikered titka?

Megint csak oda tudok visszacsatolni, hogy szerintem kellett a közönségnek egy valódiságot mutató ember a közösségi médiába. A legtöbben, ha megkérdezik tőlük, hogy mit szeretnek a tartalmaiban ezt írják: olyan érzésük van, mintha velük is megtörténnek azok a történetek, amiket én elmesélek.

Azt mutatom, ami és aki vagyok.

A humor mindig egy nagyon jó eszköz. Aki meglátja a tartalmaimban a poént, az jól szórakozik.

Én pedig boldog vagyok, hogy mosolyt csalhatok az emberek arcára.

Mik a hosszútávú terveid?

Hát tervek azok vannak, de még egyik sem forrt ki igazán. A YouTube egy olyan platform, ami bármikor kicserélődhet. Jönnek az új trendek és ezekkel lépést kell tartani, de szerintem ebben nagyon fontos, hogy közben magadat is megtaláld és ön azonos tudj maradni. Sok terv van a fejemben, egészen jól haladok velük és remélem, hogy jó dolgok sülnek ki majd belőle.


Ne hagyd ki!