Szabó Kitti megmondja milyen barát vagy - ifaktor
Szabó Kitti sárga ruhában nevet

Legújabb YouTube-videójában az influenszer anyuka, Szabó Kitti egy újabb szórakoztató felvételt mutat be közönségének. Kitti csatornáján több barátcsoportot válogatott össze és példákkal bemutatja, hogy szerinte milyen barátságtípusok vannak manapság.


A legelső csoport, amit bemutat nekünk a művésznő az nem más, mint a 'fake friends' – csoport. Az emberek életük során legalább egy hamis baráttal találkoznak, ha nem többel sajnos. Kitti ezt a kategóriát is alaposan bemutatja videójában.

Következő típusnak azokat a barátokat választotta Kitti, akik párkapcsolatban élnek és csak arról tudnak beszélni. Talán ez is egy olyan kategória, amivel sokan összefutottak már.

Kitti még további két csoportot sorolt fel a baráttípusokból és megkérdezte követőit, hogy nekik van-e barátjuk ezekből a kategóriákból. Azóta is özönlenek a kommentek, és a videót is már közel 18 ezren tekintették meg.

Reméljük Kittinek azért maradtak még igaz barátai is és köszönjük, hogy nap mint nap szórakoztat minket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!