Szabó Kitti megmutatta milyen egy karácsony 2020-ban - ifaktor

A színésznő, Szabó Kitti megmutatta legújabb YouTube-videójában, hogyan is zajlik náluk idén a karácsony. A videóval, ahogyan azt már tőle megszokhattuk, szórakoztatni szeretné közönségét, ami az ő humorérzékével simán megy is.


Kitti videóját a járvány okozta keretekre építette és megmutatta, hogy a pandémiás helyzetben, hogyan néz ki egy karácsony 2020-ban.

A videó legelején Kitti rögtön meg is mutatja nekünk, hogyan lehet otthoni céges karácsonyi partyt tartani és láthatjuk, hogy egyik nagy előnye a home-partyknak a dress kód: köntös.

Kitti elmeséli követőinek, hogy testvére már Barcelónában él, emiatt vele nem fog tudni találkozni karácsonykor. Megmutatja milyen alternatívákat talált ki, az amúgy mindig ugyan olyan forgatókönyvvel zajló karácsonyra.

Köszönjük Kittinek az ötleteket és azt is, hogy ebben a furcsa helyzetben is képes mosolyt csalni az arcunkra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezért kezdték ki Tápai Szabinát a kommentelők

A népszerű influenszer, Tápai Szabina már közeledik harmadik várandóssága végéhez. Ennek alkalmából elárulta követőinek, hogy akárcsak az első két gyermekénél, harmadiknál is elvégzik az őssejtek tárolását.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!