Szabó Kitti: Minden elvárásomért a Disney mesék a hibásak - ifaktor
Szabó Kitti virágos blúzban ül egy székben

Így kezdte a jó humorú színésznő, Szabó Kitti legújabb YouTube-videóját, amit a Hollywoodi filmekről és a Disney mesékről készített.


Akik régóta követik a hazai sztárt, már megszokhatták tőle, hogy ironikus és kissé cinikus stílusban készít szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb videókat különböző témákban. Legújabb videójában a külföldi filmek és mesél voltak terítéken.

Kitti több pontban felsorakoztatta problémáit és érveit a külföldi romantikus, nem valós filmek ellen. A sztár-influenszer a sok irreális elvárásért ezeket a filmeket okolja és véleménye szerint már gyerekkorban kezdődik a gond a Disney mesékkel.

A videóban láthatjuk azt az öt pontot, amit Kitti kifejt a nézőknek és szépen felhívja rá mindenki figyelmét, hogy milyen gondok is vannak ezekkel a filmekkel. Természetesen a humorból és a jókedvből Kittinek ezen videójában sincs hiány.

„A hollywoodi romantikus filmek annyira tökéletesek, hogy már szinte frusztrálóak... de azért jó sírni rajta, nem? Soha nem sajnálom magam annyira, mint mikor ilyen filmeket nézek"

– fűzte hozzá videójához Kitti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!