Szabó Kitti szerint ezeket ne mondd soha egy anyukának - ifaktor

A népszerű vlogger, Szabó Kitti legújabb YouTube-videójában, szokásához hűen humorral fűszerezve elárulta, hogy szerinte miket nem érdemes közölni egy édesanya felé.


Manapság - talán köszönhetően a közösségi médiának, ahol egyre könnyebben tudunk kommunikálni akár teljesen idegen emberekkel is -, egyre elterjedtem szokássá vált, hogy kéretlen tanácsokkal látjuk el embertársainkat és ez leginkább az édesanyákat érintő jelenség.

Kitti ezeket az embertípusokat formálta meg és mutatja be videójában, amiben természetesen a végleteket mutatja és mi csak remélni tudjuk, hogy mindez pusztán a vlogger humoros videója érdekében történik és nem léteznek ennyire a másik életébe beleszólni akaró emberek.

Személyes kedvenc karakterünk Kitti videójából a platina szőke, rózsaszín blézerben tündöklő nő, aki csupa illetlen kérdést tesz fel az anyukáknak a szülésről és az utána lévő regenerálódási szakaszról, de persze láthatunk még hasonlóan cifra embertípusokat is.

„Magam sem tudom eldönteni, melyik a legidegesítőbb...a pesszimista, az ősanya, vagy aki pusztán bután áll a témához? Kit hagytam ki? Ja és, BRENDON, NE SZALADJ"

– írta viccesen videójához Kitti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!