Szabó Máté 'Enigma' az InStyle címlapjára került - ifaktor

Az InStyle téli lapszámában a címlapon Szabó Mátéval és Sztarenki Dórával találkozhatunk. Az anyag annak az apropóján készült, hogy mit tekinthetünk 2020-ban szépségideálnak. Szabad e egy férfinak sminkelnie? Mellőzheti-e egy nő a sminkelést?


Köztudott, hogy Szabó Máté drag gueen alteregója Enigma. Kezelhetjük-e az ő munkásságát és magát a személyét korlátok és konvekciók nélkül? Mit 'szabad' és mit 'nem szabad' a 21. században egy férfinak?

Sztarenki Dóra a nyitottságot, az elfogadást és a szabad eszméket képviseli. A színésznő, viszont nem minden esetben képviseli azt az ideált, miszerint a nőnek sminkelni kell, nőiesnek kell kinéznie.

Az InStyle magazin kettejük együttműködésével ilyen és ehhez hasonló állításokat, kérdésfeltevéseket boncolgat téli lapszámában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Nagy Benedek is a Hell energiaital arca lett

Nagy Benedek Instagram-oldalán számolt be róla, hogy mostantól ő is a Hell csapatát erősíti, akikkel rengeteg izgalmas projektre készülnek.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!