Szabó Péterrel beszélgetett Tóth Vera - ifaktor
Tóth Vera barna kabátban

Szabó Péter, motivációs előadó Tóth Vera, énekesnővel készített egy interjút YouTube-csatornájára. A mély-interjú keretén belül megismerhettük Vera bensőségesebb oldalát, aki beszélt arról, hogy hogyan élte meg átalakulását és milyen személyiség valójában, emellett hallhatunk családi történeteket is.


Verát még a Megasztár 2004-es szériájából ismerhette meg a közönség, az akkor még tini a színpadon a nézők szeme láttára cseperedett nővé. Noha, nem a szokványos módon zajlott az elmúlt, közel 20 év. A bulvár és a média középpontjában nagyon sűrűn Vera szerepelt, az énekesnő évekig küzdött túlsúly problémáival, majd elszánta magát és rengeteg feleslegtől megszabadult. A túlsúlyáról szóló híreket felváltotta a fogyásának és az átalakulásának a híre.

De ki ezentúl Tóth Vera, azon kívül, hogy zseniális énekesnő? Ő, magát nagyon szenzitív személyiségnek tartja, aki nagyon hamar kiismeri az embereket. Szeret gyakran egyedül lenni, hogy a mélységeivel megküzdjön, majd rendbe téve magát visszatérjen a szeretteihez. Nagyon fontos számára az önazonosság, amellyel kapcsolatban azt gondolja, ha valaki nem az, az boldogtalanul éli végig az életét.

Az interjú-beszélgetés alkalmával még jobban megismerhettük Verát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Ne hagyd ki!