Szabó Zsófi 14 évesen titokban csináltatta meg első tetoválását - ifaktor
Az RTL Klub reggeli műsorának egyik vendége Széphalmi Juliska volt, akit a tetoválásairól kérdezett a műsor két házigazdája Szabó Zsófi és Miller Dávid.

A beszélgetés elég érdekesen kezdődött, ugyanis a műsorvezetők kérték Juliskát, hogy mutassa meg legújabb tetoválást, amihez a táncművésznek le kellett volna vetkőznie, úgyhogy végül nem került sor rá.

Majd a beszélgetés egy pontján Szabó Zsófi is beszélt a tetoválásokhoz fűződő viszonyáról, amiből kiderült, hogy még csak 14 éves volt, amikor először varratott, természetesen úgy, hogy a szülei mit sem tudtak a dologról.

A stúdióban Szigligeti Ivett is jelen volt, akit előzetesen azért hívtak be, mert feltörték, a több tízezres követőtáborral rendelkező Instagram-oldalát. Ivettnek is vannak tetoválásai, többek között férje Dudás Miklós és lánya Nara nevét is a testén viseli. Juliska és Miller Dávid, mint két érintetett azt is megbeszélték, hogy színházban dolgozó emberként, milyen nehézségekkel jár, hogy ha van az embernek tetoválása.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!