Szabó Zsófi 14 évesen titokban csináltatta meg első tetoválását - ifaktor
Szabó Zsófi 14 évesen titokban csináltatta meg első tetoválását
Az RTL Klub reggeli műsorának egyik vendége Széphalmi Juliska volt, akit a tetoválásairól kérdezett a műsor két házigazdája Szabó Zsófi és Miller Dávid.

A beszélgetés elég érdekesen kezdődött, ugyanis a műsorvezetők kérték Juliskát, hogy mutassa meg legújabb tetoválást, amihez a táncművésznek le kellett volna vetkőznie, úgyhogy végül nem került sor rá.

Majd a beszélgetés egy pontján Szabó Zsófi is beszélt a tetoválásokhoz fűződő viszonyáról, amiből kiderült, hogy még csak 14 éves volt, amikor először varratott, természetesen úgy, hogy a szülei mit sem tudtak a dologról.

A stúdióban Szigligeti Ivett is jelen volt, akit előzetesen azért hívtak be, mert feltörték, a több tízezres követőtáborral rendelkező Instagram-oldalát. Ivettnek is vannak tetoválásai, többek között férje Dudás Miklós és lánya Nara nevét is a testén viseli. Juliska és Miller Dávid, mint két érintetett azt is megbeszélték, hogy színházban dolgozó emberként, milyen nehézségekkel jár, hogy ha van az embernek tetoválása.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!