Szabó Zsófi és Fluor románca folytatódik? - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy Szabó Zsófi és a népszerű zenész, Fluor között egy érdekes kapcsolat alakult ki, mikor utóbbi egy tangában pózolva a kanapén Zsófinak üzent. A műsorvezetőnő vette a lapot és azonnal reagált is rá viccesen. Újabban azonban egyre többet láthatjuk együtt lógni a sztárokat.


Az üzengetésnek vége. Ezúttal már együtt szelfiznek és bátran meg is osztják azt Instagram-oldalaikon. Az már biztos, hogy több képet is készíthettek a sztárok, hiszen oldalaikon két különböző képet láthatunk.

„Nagyon nyár lett, de @szabozsofi még mindig nem szeretett belém😩💔"

– írta viccelődve bejegyzésében Tomi. Vagy talán nem is viccel és tényleg örülne egy románcnak közte és Zsófi között? Mindenesetre a zenész rajongói biztatják őt.

Zsófi bejegyzése eggyel visszafogottabb volt és fotójához csak egy napszemüveges emotikont írt, bár követőinek már ennyi is simán beindította a fantáziáját és mindenki azt találgatja a komment szekcióban, hogy vajon a sztárok együtt vannak-e.

A műsorvezetőnő képét ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!