Már kétszer is lesérült Szabó Zsófi a futástól - ifaktor
Szabó Zsófi pirosas felsőben áll a Duna partján a híd alatt

A népszerű műsorvezető, Szabó Zsófi már régóta él legújabb hobbijának, a futásnak. Legújabb Instagram-posztjában elárulta, hogy ennek azonban vannak komoly hátulütői is.


Ilyen például a sérülések szerzése is, ami Zsófi elárulta, hogy őt sem kímélte. Mióta új szenvedélye a futás, már kétszer is lesérült. Az első egy boka ficam volt, amit jelzésként fogott fel, hogy ideje lassítania.

A másodiknál már a vádlija sérült meg Zsófinak. Posztjában elmesélte, hogy a testét mai napig folyamatosan tanulja. Figyeli és feszegeti a határait, természetesen egészséges kereteken belül.

,,Másfél ève futok szenvedélyesen. Gyorsan fejlődtem, de kètszer is kènyszerpihenőt kellett tartanom, sérülès miatt. Az egyik egy banális helyzet volt. Egyszerűen sèta közben kibicsaklott a bokám. Ezt egy jelnek vettem: talán rám fér egy kis pihenő. De közben nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy azt a sok munkát amit belefektettem a futásba, újra kell majd kezdjem. Közben bicikliztem, úsztam. Amikor újra tudtam futni, alig vártam, hogy ismét a “régi” legyek és újra tudjak fejlődni. Meglepően hamar vissza is rázódtam, de meg is lett az eredménye: a vàdlim megsérült. Folyamatosan tanulok, megismerem a testem, a határaim. Fejlesztem magam ès igyekszem még okosabban kihozni magambol a maximumot.
Az alapozó munkát újrakezdtük az edzőmmel @sanyosz al! 🥰 Többet olvashattok rólam és a futásaimról a mostani @runnersworld_hu magazinban! Büszkeség, hogy a címlapján lehetek. Hatalmas motiváció ez nekem. Remélem nektek is"

- olvasható Zsófi bejegyzésében, amit ide kattintva láthattok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!