Szabó Zsófi főszereplőt játszik az RTL Klub új sorozatában - ifaktor
Szabó Zsófi  fehér ruhában.
Szabó Zsófit sokáig a Jóban Rosszban című napi sorozatban láthattuk utoljára rendszeresen a képernyőn. Hét év után pedig most az RTL Klubon tér vissza, méghozzá a csatorna legújabb sorozatában.


Az RTL Klub vadonatúj sorozata a Hotel Margaret egyik főszereplője lesz Szabó Zsófi. Ahogy a Blikk is írja, a 33 éves műsorvezető-színésznő hét évvel ezelőtt vállalt utoljára színészi feladatot. Az új sorozatban egy igen összetett szereplőt játszik majd.

Zsófi a Facebook-oldalán is beszámolt a forgatási élményeiről:

“Emlékszem az első, Tihanyba vezető utamra… Elaltattam a kisfiam és 23:00-kor beültem a kocsiba. Persze, hogy sírtam. Az első éjszaka várt rám, amit nélküle töltöttem. Másnap 5:00-kor már a sminkben ültem és elkezdődött egy új utazás, 7 év után ismét valaki más bőrébe bújtam. Köszönöm édesanyámnak, hogy ezek után már jött velünk és a kutyákkal Tihanyba és együtt lehettünk akkor is, amíg én az RTL Klub legújabb sorozatában forgattam. Kemény nyár volt. Szerettem minden percét!”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!