Szakmát váltottak Ördög Nóráék egy nemes cél érdekében - ifaktor
Korábban megírtuk, hogy Weisz Fanni GLS futárnak állt, ezúttal pedig még tovább bővült a futárszolgálat csapata, méghozzá Ördög Nórával és a férjével Nánási Pállal.


A műsorvezető mindig is komoly jelentőséget tulajdonított a jótékonykodásnak és ez alól most sem tett kivételt. A legutóbbi posztjában arra bíztat mindenkit, hogy segítsenek a rászorulóknak és az összefogás ne csak az ünnepek idejére szóljon.

A férjével együtt csatlakoztak a "GLS, szeretet négykeréken" kampányához, hogy 100 rászoruló család évkezdését könnyítsék meg tartós élelmiszerekkel és háztartási cikkekkel. Nóriék kommentben várják a segítséget a dobozoláshoz, a jelentkezők közül pedig 10 főt fognak kiválasztani, akikkel együtt készítik majd el a csomagokat a kisszállításhoz.

„Tavaly mi is megtapasztaltuk, milyen segítőkészek vagytok, ha jótékonyságról van szó! ❤️🙏👌 Mutassuk meg, hogy ez az összefogás nem csak az ünnepekre szól!
Csatlakoztunk a "GLS, szeretet négykeréken" kampányához, hogy 100 rászoruló család évkezdését könnyítsük tartós élelmiszerekkel, háztartási cikkekkel! Buzdítunk, csomagolunk, kiszállítunk!
Segítsetek ti is!
🙌 A GLS több mint 5 millió forinttal járult hozzá a készlethez, tegyük hozzá mi is a magunkét!
Így tudtok segíteni:
- Szerezzetek be tartós élelmiszereket és vigyétek be a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 72 gyűjtőpontjának egyikére!
- A https://adomanyozz.hu/program/GLS oldalon pénzadománnyal is tudtok csatlakozni a kampányhoz, a legkisebb felajánlás is nagy segítség!"

– írta Insta-posztjában a TV2 műsorvezetője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!