Szar anyának nevezte Baumgartner Katát egy kommentelő - ifaktor
Baumgartner Kata szürke ruhában áll egy fehér inggel és a hasát fogja

Több se kellett az influenszernek, Baumgartner Kata azonnal visszavágott, méghozzá nem is akárhogyan.


Az illető, aki életuntnak nevezte Katát természetesen mindezt „bátran" név és arc nélkül tette, egy vélhetőleg kamu profilról az Instagrammon.

Akik régebb óta követik Kata tartalomgyártását a közösségi médiában, már tudhatják róla, hogy leginkább divattippekkel szereti inspirálni követőit. Rajongótábora pedig mérhetetlenül szereti Kata ilyesfajta posztjait.

Ez a mostaninál sem történt másképp és számos követője köszönte meg neki, hogy napról-napra inspirálja őket fantasztikus ruha összeállításokkal. Ezt gúnyolta ki az arcnélküli kommentelő.

„Ez az életunt pofa mérhetetlenül inspirál. Jujciiii 🙏🤦🤷🤣🤣"

- gúnyolódott a hozzászóló Kata képe alatt.

Katának természetesen több se kellett, azonnal válaszolt a „kedves" kommentelőnek:

„Téged arra inspirált, hogy csinálj egy kamu profilt és ideböfögj egyet, hol a gond? 😊"

- válaszolta Kata az idegennek, amire már egy másik kommentelő is beszállt a vitába:

„igaza van. Ez a csaj magába szerelmes. Szerencsétlen gyereke...tipikus szar anya lesz, aki csak divat kelléknek tartja a gyerekét, mert az az új trend. Azt mutogatja rajta a H&M göncöket, kemény 15 % kuponnal 🤣"

- olvasható egy következő kommentben, amire Kata szintén azonnal válaszolt:

„Bárcsak neked (az ötvenedik kamu profillal) is ilyen tipikus szar anyukád lett volna, valószínűleg máshogy alakul az életed és nem kellene ilyen mérhetetlenül szomorú és sivár lelki világgal létezned. Nyugodtan írogass ilyeneket, abszolút lepereg rólam. Kettő dolgot érzek, szánalmat irántad és hálát a saját életem iránt, hogy soha nem kellett ilyen mélységekben járnom"

- vágott vissza keményen az influenszer.

Az internetes zaklatás/bántalmazás semmilyen formáját nem támogatjuk, sőt, mélységesen elítéljük azt!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!