Szécsi Debóra kedveli a különleges arckezeléseket - ifaktor

Bőrünk szépségének megőrzéséért minden nap tehetünk valamit. Megszokott arcápolási rutinunkat azonban kiegészíthetjük egyéb kezelésekkel is. Erről mesél nekünk Szécsi Debóra.


Sok ember küzd arcbőrének zsírosodásával. Ennek megelőzésére és visszatértének meggátlására is többféle módszer áll rendelkezésünkre.

Mindenki megtalálhatja a bőrtípusának megfelelő arckezelést. Így tett Debóra is, aki egy különleges hámlasztó kezelést javasol. Az eljárás végeredményeképp a bőr zsíros csillogása megszűnik és felváltja a természetesebb matt fény.

Ugyanakkor a bőr textúráját is egyaránt megerősíti és eltünteti az apróbb foltokat és bőrhibákat is. Elnézve Debóra gyönyörű arcát minket meggyőzött, reméljük titeket is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!