Szegedi Fecsó és Bea szakítottak - az ok is kiderült - ifaktor
Szegedi Fecsó és Bea az RTL Reggeli műsorában ülnek az asztalál

A páros nem olyan régen még vígan beszélgettek az RTL Klub Reggeli műsorában arról, hogy milyen elképesztő jó irányba halad kapcsolatunk és mérhetetlen a boldogságuk. Sőt, Szegedi Fecsó és Bea még közös tetoválást is csináltattak.


Most azonban mehetnek a lézeres tetoválás eltávolításra, ugyanis kapcsolatuk véget ért, amiről Bea az Instagram eltűnő történet funkciójában számolt be és kicsit sem türtőztette magát.

Elárulta követőinek, hogy kapcsolatuk Fecsó sorozatos hűtlensége miatt ért véget, amit nem bír tovább magában tartani. Még azt is elmondta Bea, hogy a férfi hatalmas csalódás volt neki, ugyanis rájött, hogy az előző kapcsolatai sem a női oldal miatt mehettek tönkre.

„Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! Egy-két nap, és leírok itt mindent, mi is a valóság. Sajnos rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az full kamu. Itt nem velünk van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin"

- írta Instagram-oldalán Bea.

Azóta az influenszer már letiltotta az összes bejegyzéséhez a komment lehetőséget és letörölte közös fotóit Fecsóval. Fecsó ugyan ezt tette Instagram-oldalán.

Véleményünk szerint nem elképzelhetetlen, hogy a páros férfi tagja félre lépett, hiszen előző kapcsolata, Vasvári Vivivel is hasonló okok miatt ment tönkre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!