Szegedi Fecsó: A következő dalom a "Bikicsunáj" lett volna - ifaktor
Korábban megírtuk, hogy többek között Fecsó is lelepleződött a Nicsak, ki vagyok? harmadik adásában. Ezúttal a Mokkában Mádai Viviennél és Istenes Lászlónál vendégeskedett, ahol a műsorral kapcsolatos élményeiről beszélt.


Fecsó elmondta, hogy a környezetéből senkit, még édesanyját se avatta be, hogy ő rejtőzik a csikóhal jelmez alatt. Majd viccesen megjegyezte, hogy mondjuk, ha neki elmondja, akkor utána már mindenki tudta volna. A barátai közül, azért páran felismerték ahogy ő fogalmaz az „utánozhatatlan" mozgásáról.

Szegedi azt is elmondta, hogy könnyű volt őt rávenni, hogy szerepeljen a showban, ugyanis mindig szeretett volna színpadra állni egy dalt előadva. Ezúttal a TV2 műsorában kettő is megadatott neki.

Arra is kitért, amiről már több korábbi versenyző is beszélt, hogy ezekben a maszkokban szinte semmit nem lehet látni.

„Sajnálom, hogy kiestem, mert a harmadik számomat nagyon szívesen előadtam volna még, ami a „Bikicsunáj" lett volna."

– mondta Fecsó a TV2 reggeli műsorában.

A beszélgetés ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!