Kiderült ki Szegedi Fecsó legújabb barátnője - ifaktor
Vasvári Vivien óta már másodszor talált rá a szerelem Fecsóra, aki pár hónapja szakított előző kedvesével. Azonban nem sokáig tartott a számára a szingli lét, most az új barátnőjével posztolt egy képet Instagramon.


Fecsó ezúttal egy 27 éves modell, Bea oldalán találta meg a boldogságot, akinek szintén van már egy gyermeke. Bea korábbi párja és fiának Medoxnak az édesapja, az a Mandula Ádám, akit korábban az Aranypartból és az Éden Hotelből is ismerhetünk. Azóta pedig zenéléssel is foglalkozik, korábban a Golden Coast nevű formációban láthattuk, majd szólókarrierbe kezdett.

Jól megvagyunk, ráadásul neki is van egy fia, Medox, aki szinte egyidős a fiammal, Edwarddal. A gyerekek már találkoztak, jól kijönnek egymással, ahogyan én is Medivel. Van rutinom ebben, simán tudnék két gyermeket nevelni"

– mesélte a Blikknek Fecsó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!