Szellemeket lát a népszerű tiktokker macskája? - ifaktor
Verebélyi Vivien és macskájuk,Herkules
Verebélyi Vivien és Nagy Norbi már hosszú ideje csinálják közös TikTok-oldalukat, s még ennél is hosszabb ideje (közel 7 éve – a szerk.) alkotnak egy párt. A népszerű tiktokkerek kis kedvence, Herkules – egy gyönyörű kiscica –, akin most felfedeztük, hogy nagyon „parán" tud bámulni...


„Olyan helyeket meg tárgyakat bámul, hogy most már kezdek félni, nem vagyunk egyedül..."

– írta legutóbbi Herkulessel közös fotóján Verebélyi Vivi.

Szeretnénk azonnal megnyugtatni Viviéket, hogy Herkules nem lát szellemeket, de néhány kép láttán nem biztos, hogy ezt megtehetnénk azonnal...

Íme, néhány fotó, amelyen Herkules valamit nagyon bámul:

A viccet félretéve a jelenségnek van magyarázata is. Ha például a cicánk folyamatosan közelről bámul az arcunkba és közben netán lassan pislog is, az azt jelenti, hogy szeret minket és biztonságban érzi magát.

Viviék esetében a távolba nézés oka – vagyis amikor a cicák bámulni kezdik a semmit –, hogy tényleg látnak valamilyen emberi szemmel nem látható mozgást. A látásuk ugyanis sokkal kifinomultabb, mint a miénk. Kutatásokból az derült ki, hogy a cicák és a kutyák is látják az ultraibolya-fény olyan tartományait, ami az emberi szem számára láthatatlan.

A kutyák, akkor miért nem bámulják meredten a nagy semmit? A válasz egyszerű: a macskák sokkal-sokkal kíváncsibb teremtmények, így minden apróságra odakapják a fejüket.

Végső soron talán bizton állíthatjuk, hogy Herkules nem „szellemlátó" csak egy nagyon szemfüles cica!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!