Szemetelés ellenes kampány arca lett Szakács Gergő - ifaktor
A Follow The Flow énekese az Aktív Magyarország kommunikációs igazgatójával Petényi Mirkóval járt a Mokka stúdiójában, ahol újonnan induló kampányukról beszéltek.

Petényi arról beszélt, hogy az egy nagyon pozitív dolog, hogy egyre többen járnak az erdőbe, a természetben, viszont sajnos azt tapasztalták, hogy ezzel együtt megnőtt a szemétmennyiség aránya is. Ez ellen próbálnak fellépni, így Tavaszi nagytakarítás névvel kampányt indítottak, melynek arca Szakács Gergő lett.

Az énekes elmondta, hogy maga is rendszeres természetjáró, és szomorúan tapasztalja, hogy milyen sok a szemét. Elsődleges céljuk az lenne, hogy elérjék, hogy mindenki menedzselje a maga szemetét.

Gergő végül azt is elmondta, hogy nem is volt számára kérdés, hogy csatlakozik a kampányhoz, és hogy a zenekarával kínosan ügyelnek arra, hogy csak olyan ügyek mellé állnak oda, ami organikusan jön belőlük. Számára a környezetvédelem, és a szemetelés elleni küzdelem az mindenképp ilyen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!