Szemhéjplasztikát javasolt Horváth Évának egy követője - ifaktor
Horváth Éva fehér felsőben várandósan áll egy teraszon

A népszerű modell, Horváth Éva a napokban feltöltött egy fotót magáról Instagram-oldalára, amin jól látható, hogy már várandóssága végéhez közelít. Ráadásul az időjárás sem kímél senkit ezen a héten az állandó kánikulával.


Ennek ellenére Éva, mint mindegyik fotóján, ezen is remekül fest. Nem is volt gondja sokaknak képével, leszámítva pár követőjét, akik közül az egyik a komment szekcióban szemhéjplasztikát tanácsolt Évánk.

„Kedves Éva, szülés után rád férne egy szemhéjplasztika"

- olvasható az idegen hozzászólásában.

Ezután érkezett egy hasonlóan kritizáló és negatív véleményt alkotó követő, kinek a kommentje így szólt:

„Tény hogy ez a kép, valahogy hiába is a legszebb állapotot örökíti meg, elég előnytelen. A feje szinte felismerhetetlen, meg van ijedve. Értem én hogy adjuk magunkat meg ő ilyen...de itt nem is vele van feltétlen a baj, hanem aki a képet csinálta nem látta hogy a feje totál el van torzulva a képen?"

- tette fel a kérdést a hozzászóló, amire Éva még nem reagált.

Természetesen Évának akadtak olyan rajongói is, akik azonnal bevédték a modellt és a kritikusokkal szemben kiálltak érte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!