Szenvedélyéről mesélt Feng Ya Ou - ifaktor
A több tehetségkutatót is megjárt énekes nemrég rendezte be új stúdióját, ahol van, hogy akár 4-5 dalon is dolgozik egyszerre.


Ya Ou egyértelműen a szenvedélyének tartja a zenélést, ugyanis akár egész napokat el tud tölteni úgy a stúdiójában, hogy egyszerűen nem érzi a fáradtságot, és élvezi amit csinál. Annak ellenére is, hogy két fontos dologból, ami egy előadó számára elképesztően fontos jelenleg nem tud meríteni, méghozzá az élő zene varázsából, és a közönséggel kialakított személyes kapcsolatból, visszaigazolásokból.

„Teljesen berendezkedve a szinte még új szagú stúdiómba sokszor azon kapom magam, hogy egyszerre 4-5 dalon dolgozok és egyáltalán nem érzem a fáradtságot🤷🏻♂️ Ilyenkor jövök rá, hogy bármennyire is nehéz most, jól választottam szenvedélyt magamnak🙏🏽 Feldolgozások, saját dalok, zenei alapok. Bármi jöhet💪🏽 Nektek mi a szenvedélyetek? Tudtok rá elég időt szánni?"

– írta Instagram-posztjába Ya Ou.

Az énekes legutóbbi projektje egy Rico és Miss Mood dal feldolgozása volt, amit barátnőjével a Sztárban sztár leszek! győztesével Békefi Vikivel adott elő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!