7 kinti program az őszi napokra - ifaktor
7 kinti program az őszi napokra
orange train between fall trees

7 kinti program az őszi napokra

Korábban már megírtuk milyen fontos az őszi depresszió elkerülése érdekében, hogy sok időt töltsünk a levegőn. Nyáron megszoktuk, hogy olykor sokáig kint voltunk, de most itt a hidegebb időszak, sokszor kényszerülünk a lakásban maradni. Elhoztunk nektek hét olyan programötletet, ami jól jöhet, ha úgy érezzük itt az idő a friss levegőre.


1. Őszi rendezvények

Ha résen vagy a Facebook-oldalon folyamatosan találsz különféle rendezvényeket, amikre csak az őszi időszakban tudsz elmenni. Ilyen például a tökfaragó versenyek vagy kiállítások.

2. Szabaduló szoba

Budapest az utóbbi időben rendkívül népszerű lett a szabaduló szobákról. Már több tíz témájú szobából válogathatsz városszerte kedvedre. Egy izgalmas játékról van szó, nem csak baráti társaságoknak, de pároknak vagy akár kollégáknak csapatépítés gyanánt is tökéletes program. Egy óra egy zárt szobában utána pedig kellemes iszogatás a bárban a társaságoddal, ahol kibeszélitek a szoba izgalmait az egyik legjobb program.

3. Séta a Margit-szigeten

A Margit-sziget a tökéletes helyszín a városban egy friss levegőn történő sétára. Öltözz fel melegen, ha esetleg van kutyád vidd őt is magaddal. Élvezni fogja a nagy sétát és neked is jól fog esni egy kis könnyed mozgás.

4. Kávé egy teraszon

Itt az ősz elején, amikor még ha szerencsés az ember kifoghat melegebb napokat érdemes már a reggeli kávét is a levegőn elfogyasztani. Válasz egy szimpatikus kávéházat vagy éttermet, amely rendelkezik kültéri terasszal és irány inni egy finom, meleg kávét vagy teát.

5. Állatkert

Ki az, aki nem szereti az Állatkertet? Mi imádjuk! Az egyik legjobb családi program, főleg, ha kisgyermekek is vannak otthon. Egy egész napos program, amelyen a legkisebbtől a legnagyobbig bárki részt vehet a családból.

6. Kacsa etetés a Városligetben

Egy igazán alkalmas kikapcsolódás arra az esetre, ha élvezni szeretnéd az őszi napsütést. Vegyél magadhoz egy kis kenyeret, ülj ki egyedül vagy valakivel a Városligetben található tó partjára és egyből megtalálnak téged a kiskacsák.

7. Mozi

A mozi egy örök klasszikus, ahogy időtől függetlenül bármikor szívesen megy az ember. Azonban most télen több hollywoodi filmnek is premierje volt/lesz hazánkban, amelyeket nem érdemes kihagyni. Ilyen például az új James Bond film, a No time to die vagy Tom Hardy új filmje a Venom 2. Plusz érv a mozi mellett, hogy bármilyen hideg is van, oda el tudsz menni. Ugyanakkor a mozi kakukktojása listánknak, de, hogyha ezt a programot választod addig sem ülsz otthon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!